Pages

Wednesday 25 January 2012

Jeg er meget dårlig til at huske datoer osv..

Hej igen, nu har jeg så overskredet tiden, fordi jeg har glemt det (nu stor lyver jeg). Jeg har gået længe og tænk på at skrive herinde, men jeg har ikke tænkt på hvad jeg egentlig skulle skrive. 
Nu har jeg så valgt bare at skrive en masse blandet, som måske ikke vil give mening for jer, men det er vel lidt lige meget? Jeg har lavet mit udseende på bloggen om, som I nok kan se. Er det ikke fint? Hehe.. Faktisk skal jeg snart ned i spisesalen på skolen, for at få aftenkaffe, hvis jeg da gider rejse mig og gå ned i de fine rum. 
Jeg har også lige fundet ud af at jeg er en HSP (highly sensitive person) og det forklarer også mere hvorfor jeg er som jeg er. Jeg regner med at jeg vil lave et indlæg senere om det, blot for at give forklaring på det, men jeg regner ikke med I gider høre på det, så det bliver nok kun et meget kort stykke. 
Jeg er virkelig træt for tiden og smadret indeni, jeg synes det er ret trist, men jeg er jo bare den her type, så. Det er der faktisk intet nyt i, eller det synes jeg ikke. Men måske er det interessant for jer? Um.. Jeg ved ikke helt hvad jeg har at fortælle mere, end jeg venter på et opkald fra en af mine ekskærester, da jeg savner at snakke med hende (det har intet med forhold at gøre, kun en masse privat). Men jeg tror der går en dag eller to før hun ringer, desværre. 
Jeg tror jeg smutter nu og laver en masse andet. 
Hav det godt i mens alle mine venner! 
Lad Guden og Gudindens lys skinne over jer!

Lyra E. Addams

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
//This Is A Life I've Chosen\\
//This Is A Life I Live\\
//This Is A Life That Can Be Hard\\
//This Is My Life\\

Tuesday 3 January 2012

Undskyyyld!

Hej. Undskyld jeg ikke har skrevet siden.. Lang tid! Jeg er hæslig til at blogge og jeg ved det godt selv. Men, nu er jeg her og håber lidt på, at folk vil tage sig tid til at læse min blog (selvom det nok ikke sker).
Jeg har ikke så meget at fortælle, eller, jo.. for jer nok. Hehe..
Jeg har konverterede til troen wicca, jeg kan ikke klare mine forældre, der skændes og mit forhold til min søster er blevet langt bedre. Men jeg kan stadig ikke græde overfor hende, faktisk kan jeg nærmest ikke græde. Jeg vil gerne kunne græde, jeg trænger faktisk tit til det. Desværre ligger det ikke i min natur. Der er ikke særlig lang tid til, at det er et år siden jeg sidst skar.
Faktisk er det allerede den 27/2! Kan ikke fatte jeg har klaret næsten et år allerede, det er rart (og alligevel hårdt).
Jeg burde måske fortælle videre, omkring alt andet der er sket i mit liv, fordi det går faktisk rigtig godt. Selvfølgelig har jeg dage, hvor jeg ikke kan stå op af sengen og bare har lyst til at dø. Jeg lider stadig af mangel på overskud, for det er squ hårdt det jeg går igennem. Men jeg vil ikke begynde at blive alt for selvmedliden, det er ikke min ting at gøre. Nå, men.. Mit liv går godt ja.
Siden jeg har konverterede til wicca har jeg set på livet med nye øjne, jeg er begyndt at "omfavne" livet anderledes. Jeg lever efter Heksens 13 mål, selvom de til tider kan være svære, men jeg prøver at leve dem fuldt ud!
Jeg er forresten også begyndt et væddemål med en af mine venner på skolen, om ikke at må farve hår i et helt år. Det startede her den første, så nu må vi se hvem der vinder. Vinderen får 500,- og hvis vi begge vinder, har vi stadig vores egne penge til gode. Dog ved jeg at Katrine vil tabe, da hun ikke er særlig god til at holde løfter, hvorimod det er noget af det jeg er bedst til. Jeg er begyndt at spise bedre, dog ved jeg ikke om jeg har taget på eller tabt mig, pga. jeg er i konflikt med vægten og spejlet. Jeg tror at det er hvad jeg har at sige for i dag, jeg regner med at skrive igen, indenfor de næste tre dage. Måske endda lægge en novelle herud. Ha' det godt og lev livet uden at fortryde noget! Jeg elsker jer alle!!


1.       Kend dig selv.
2.       Kend din Kraft.
3.       Lær.
4.       Brug viden med visdom.
5.       Opnå balance.
6.       Vælg dine ord med omhu.
7.       Hold styr på dine tanker.
8.       Pris livet.
9.       Lev i harmoni med Jordens cyklus.
10.     Træk vejret ordentligt og spis ordentligt.
11.     Motioner og pas godt på din krop.
12.     Mediter.
13.     Ær Gudinden og Guden.
 - Heksens 13 mål

Lyra E. Addams

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
//This Is A Life I've Chosen\\
//This Is A Life I Live\\
//This Is A Life That Can Be Hard\\
//This Is My Life\\